Op zoek naar de next step in jouw carrière?

Het veranderen van baan heeft impact. De zoektocht die eraan vooraf gaat kan soms lastig zijn en de keuzes die je moet maken vragen om een deskundig sparringpartner. Vector biedt zorgvuldige en deskundige begeleiding tijdens dit proces.

​Doelgroep:

  • Opleiding en ervaring -afgeronde bachelor of master opleiding (HBO/WO)
  • Minimaal 5 jaar ervaring in Sales, Marketing, Business Development en/of IT.

Ben je op zoek naar de next step in je carrière en wil je weten wat Vector voor jou kan betekenen? Schrijf je dan nu in!

Eventuele job opportunities worden geïdentificeerd en in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek met je besproken. Samen kijken we naar je ambities, kennis en ervaring en een passende rol en werkomgeving. Dankzij een uitgebreid netwerk is er geregeld een goed aanbod. Als expert op het snijvlak van sales en ICT kent Vector nagenoeg alle werkgevers in deze branche. Ook en vooral aan de businesskant van de organisatie. Dit zorgt voor een helder beeld van de organisatie, doelstellingen, sfeer en cultuur en of deze past bij jouw kwaliteiten, ambities en persoonlijkheid.

En we houden contact, ook na een succesvolle plaatsing vindt er een evaluatie plaats en volgen we je op gepaste afstand in je carrière.

Neem contact op!

Vector Executive Search & Recruitment
HNK (Het Nieuwe Kantoor) Den Haag
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

T: (+31) (0) 6 20 33 13 44 |
E: fschouman@vectorsearch.nl

VECTOR Executive Search & Recruitment