Op zoek naar senior toppers in Consultancy, Sales, ICT? Bij Vector vindt u ze!

Executive search en recruitment vindt pro actief en doelgericht plaats. Vaak gaat het om sleutelposities in uw bedrijf als CIO, CTO of CCO posities.

Vector biedt u een shortlist van kandidaten die een perfecte match zijn, een persoonlijke match, een fit met de cultuur van uw organisatie en passend bij uw imago en doelstellingen.

Vector kent deze kandidaten persoonlijk.

Vector investeert: samen met u bespreken we de missie en visie van uw organisatie, uw doelstellingen, de (gewenste) cultuur. Deze elementen staan, naast een goed functieprofiel, centraal in de zoektocht naar de beste kandidaat.

​Het succes van een perfecte match wordt niet alleen bepaald door de kwaliteiten, kennis en ervaring van de kandidaat, maar vooral ook door diens drijfveren, ambitie en persoonlijkheid. Vector biedt daarom, als vast onderdeel van het proces,  een uitgebreid en persoonlijk gesprek met een kandidaat.

Door jarenlange ervaring en kennis van (ook vak inhoudelijke) zaken wordt een goed profiel meteen herkend.

Het resultaat van een werving en selectie traject is een kandidaat die de juiste kwaliteiten bezit, past in de cultuur van de organisatie en over de juiste ambitie en motivatie beschikt.

De juiste persoon voor de job is niet altijd actief op zoek naar een andere baan. Daarom worden potentiele kandidaten doelgericht en proactief benaderd met aandacht voor vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid.

Neem contact op!

Vector Executive Search & Recruitment
HNK (Het Nieuwe Kantoor) Den Haag
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

T: (+31) (0) 6 20 33 13 44 |
E: fschouman@vectorsearch.nl

VECTOR Executive Search & Recruitment