Over Vector Recruitment & Coaching

FrancienFrancien Schouman

Francien is een ervaren professional met een trackrecord in Human Resources, End to End Recruitment, sales, complexe deals, business consultancy en coaching.

Ze is erkend stress, burn-out en re-integratiecoach en lid van de VESB.

Ze is extravert, integer, tactvol en in staat om snel contacten te leggen op C-level en deze in korte tijd om te zetten naar waardevolle relaties. Ze heeft een sterke, maar vriendelijke en inspirerende persoonlijkheid. Gemotiveerd en klantgericht. Ze heeft een vrije geest, is flexibel, vastberaden, zelfverzekerd, heeft flair, is overtuigend en empathisch met een sterke wil.

Professionaliteit en plezier is voor Francien altijd een perfecte combinatie geweest voor succes. Het verbinden van mensen en organisaties, innovatie, persoonlijke aandacht, het creƫren van vertrouwen, kortom het verschil maken, dat zijn belangrijke drijfveren.

Francien heeft in achtergrond in de IT (KPN) en Consultancy (Accenture).

 

 

Team Coaches

 

 

Wij werken met 12 erkende stress, burn-out en re-integratiecoaches. Allen volgens dezelfde, op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde, methodiek. Een afspraak inplannen met 1 van onze coaches? Neem contact op via fschouman@vectorsearch.nl of bel (06) 20 33 13 44