Over Vector

FrancienFrancien Schouman

Francien is een ervaren professional met een trackrecord in sales, complexe deals, business consultancy en coaching.

Ze is extravert, integer, tactvol en in staat om snel contacten te leggen op C-level en deze in korte tijd om te zetten naar waardevolle relaties. Ze heeft een sterke, maar vriendelijke en inspirerende persoonlijkheid. Gemotiveerd en klantgericht. Ze heeft een vrije geest, is flexibel, vastberaden, zelfverzekerd, heeft flair, is overtuigend en empathisch met een sterke wil.

Professionaliteit en plezier is voor Francien altijd een perfecte combinatie geweest voor succes. Het verbinden van mensen en organisaties, innovatie, persoonlijke aandacht, het creëren van vertrouwen, kortom het verschil maken, dat zijn belangrijke drijfveren.

Francien heeft in achtergrond in de IT (KPN) en Consultancy (Accenture).

 

Paola Bottaro

Paola is een allround Human Resources professional met de focus op organisatie verbetering, (IT) Governance en Human Capital development in zowel nationale als internationale omgevingen.

Paola heeft een ruime achtergrond in de Consultancy en IT. In haar laatste rol was zij Global HR Directeur van de Capgemini University en verantwoordelijk voor de strategische HR van het innovative learning solutions team, HR processen, organisatie governance en ontwerp optimalisatie, continuous professional en personal development.

Naast deze rol is Paola ook zeer ervaren met het ‘diversity of thought’ thema als ook de ontwikkeling van de Digital skills binnen de Capgemini groep. Zo heeft ze onder andere het framework ontwikkeld voor het assessment van de Digital skills voor hoog opgeleide professionals.

 

 

 

Esmee van Oord